NATUURSTENEN GEVELS

NATUURSTENEN aanrechtblad

Een mooie gevel is het visitekaartje voor elk gebouw. Met natuursteen geeft u ieder bouwwerk een verzorgde, nette en bovenal chique uitstraling. MeRoMa  Natuursteen levert gevelbekleding in vele kleuren en in allerlei formaten. U kunt hierbij kiezen uit diverse steensoorten verwerkt tot tegels, platen en zelfs metselstenen. Het oppervlak kan ruw, dof of juist glanzend worden afgewerkt en ook worden geprofileerd. Bedrijfspanden en winkels lopen het risico te worden bespoten met graffiti. Deze is bij gebruik van gepolijst graniet eenvoudig te verwijderen. Dit bespaart kosten en uw pand blijft er mooi uitzien. Natuursteen is zeer duurzaam, makkelijk te onderhouden en krijgt met de jaren nog meer karakter: kortom natuursteen is een ideale gevelbekleding.

Neem voor meer informatie of een passende offerte, contact op met MeRoMa  Natuursteen. Ons telefoonnummer is: 0528-354864

 

Een aanrechtblad in de keuken moet tegen een stootje kunnen. Daarmee treffen we al meteen een groot voordeel van een granieten aanrechtblad, maar er zijn er meer. Graniet is ook vuurvast, gemakkelijk in onderhoud en het heeft een prachtige uitstraling. Een keuken afgewerkt met een granieten werkblad heeft een luxe en praktische uitstraling. U hebt door het specifieke maatwerk van MeRoMa  Natuursteen in Hoogeveen een ruime keuze uit geschikte steensoorten. Deze kunnen helemaal naar uw wens worden afgewerkt qua vorm, dikte, randafwerking of uitsparingen.

Wilt u meer informatie of een passende offerte? Dan kunt u natuurlijk ook via de telefoon contact met MeRoMa  Natuursteen opnemen.

Ons telefoonnummer is: 0528-354864

GEDENKSTENEN & GRAVURES

BRONZEN AMBACHTEN

GLAZEN AMBACHTEN

BOUW & ARCHITECTUUR

Het gebruik van brons levert vele creatieve mogelijkheden op bij het ontwerpen van een grafmonument.

Een moderne uitstraling en ongekende mogelijkheden. Van de ontwerp tot uitvoering allemaal in 1 huis.

Gevelelementen, vloeren en keukens op maat. Ook voor kleinere projecten kunt u bij ons terecht.

Een uniek beeld creëren. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van gedenkstenen, urnen & grafzuilen.